Κόστος Υστεροσκόπησης

Πόσο στοιχίζουν οι Υστεροσκοπικές επεμβάσεις;

Το κόστος της Υστεροσκόπησης είναι χαμηλό παρόλο που χρησιμοποιείται εξελιγμένη τεχνολογία και αυτό γιατί η ασθενής δε χρήζει νοσηλείας ούτε και στην περίπτωση επεμβατικής Υστεροσκόπησης.

 

Με τη μέθοδο της Υστεροσκόπησης μπορούν να γίνουν οι παρακάτω επεμβάσεις:

 

Αν έχετε ιδιωτική ασφάλεια και το συμβόλαιο σας καλύπτει πλήρως τότε η χρέωση γίνεται απευθείας στην ασφάλεια και το νοσοκομείο κανονίζει την εκταμίευση του ποσού , τόσο για την νοσοκομειακή όσο και την ιατρική αμοιβή.

 

Οι ασφαλιζόμενοι με το ΕΟΠΠΥ καλύπτονται για ένα μέρος του ποσού από το ασφαλιστικό τους ταμείο και συνάμα μπαίνουν σε ειδικά οικονομικά πακέτα νοσηλείας από το νοσοκομείο με ξεκάθαρο κόστος χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Αντίστοιχα οικονομικά είναι τα πακέτα ιατρικής αμοιβής.Το ίδιο ισχύει και για τούς ασφαλιζομένους του ΟΓΑ

Αν πάλι δεν έχετε κάλυψη ούτε από ιδιωτικό άλλα ούτε από δημόσιο ασφαλιστικό φορέα τότε η τιμή προσαρμόζεται σύμφωνα με τα πακέτα των ιδιωτών ασθενών.

Τόσο η ιατρική όσο και η νοσοκομειακή αμοιβή μπορεί να γίνει και με την χρήση πιστωτικής κάρτας.


  Ο ειδικός ενδοσκοπικός γυναικολόγος Dr Μαρινάκης χειρουργεί στο νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ του ομίλου Υγεία.


Στο συνολικό ποσό αμοιβής περιλαμβάνονται:

  •  Έξοδα χειρουργείου
  • Ιατρική αμοιβή
  • Αμοιβή αναισθησιολόγου
  • Ιστολογική εξέταση
  • Μετεγχειρητική εξέταση

Ο γυναικολόγος Dr. Μαρινάκης είναι ειδικός ενδοσκοπικός χειρουργός με πιστοποιήσεις στην Υστεροσκοπική και Ανώτατη Λαπαροσκοπική Χειρουργική από το Βασιλικό Κολέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων. Διετέλεσε μέλος της Λαπαροσκοπικής εκπαιδευτικής μονάδας  MATTU  του Ηνωμένου Βασιλείου.


 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2130290997.

 

calculator

Υπολογισμός γόνιμων ημερών

Εναρξη τελευταίας περιόδου:

Διάρκεια κύκλου: ημέρες.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ